Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze module werd ontworpen voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol afronden van de module Jonge Honden of Samen in Balans Basis 1.

Tijdens deze module ga je dieper in op alle kennis en vaardigheden die je reeds hebt opgedaan. De basis ken je – je bent waarschijnlijk ook al druk bezig met het toepassen hiervan – maar je wil nóg dieper in gaan op de geleerde stof. Dat leer je in deze lessenreeks.

Deze module bestaat uit verschillende onderdelen die van belang zijn om een échte kenner in hondengedrag te worden.

Wat kun je verwachten?

  • Herkennen van je eigen gemoedstoestand en die van jouw hond;
  • Ervoor kunnen zorgen dat jouw hond in de juiste gemoedstoestand is;
  • Bewustzijn met betrekking tot de invloed van jouw gemoedstoestand in relatie tot het gedrag van jouw hond;
  • Praktische vaardigheden zoals fietsen en obstakels overwinnen met je hond;
  • Basisvaardigheden voor het loslopen;
  • Basisvaardigheden met betrekking tot het hier komen;
  • Deelnemen aan een groepswandeling. Hierbij oefenen we verder aan het ontspannen aan de lijn worden en het los leren volgen.

Deze module bestaat uit 4 praktijklessen in groepen van max. 6 personen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Na afronding ontvang je een certificaat van deelname.

Deze module start op de vermelde datum, met de eerste van 4 praktijklessen. De volgende 3 praktijklessen gaan door op 11/05, 1/06 en 8/06.

NB: bij kleine schoolvakanties van 1 week, slaan we die week over.

Graag nóg meer oefenen? Klaar voor meer prikkels? Check dan onze Op Stap met je Hond module!

Share This Event!


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Ok