Project Description

Op Stap met je Hond module

Dit is een module voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de module Jonge Honden of Samen in Balans Basis 1.

Het doel van deze module is het samen erop uit gaan met je hond. Ontspanning staat hierbij centraal. Na deze module, weet je precies hoe jij jouw hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van het meenemen van je hond.

De module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf. Daarin leer je alle grondbeginselen van de hondenpsychologie. Heb je deze les al gevolgd? Dan hoef je ze niet opnieuw te nemen. Wel is het belangrijk om de kennis hiervan paraat te hebben, om ook deze module goed te kunnen doorlopen.

Daarna volgen vier praktijklessen in verschillende, prikkelrijke omgevingen. De stad in, de markt op, een terrasje doen, wandelen door het park, zelfs de tram nemen! Zo zijn er talloze voorbeelden van het meenemen van je hond in een prikkelrijke omgeving.

Tijdens deze module zal je merken dat het contact met je hond verbetert. Door er samen op uit te gaan, versterkt jullie vertrouwensband. Kortom: iedere (uit)stap brengt jullie nog dichter bij de ultieme relatie!

De vijfde les wordt afgesloten met een theorie- en praktijk examen. Dit wordt afgenomen op een terras!

€ 249

Anniek Winters Methode

Leer een leider leiden en de hond zal volgen.

Kies je module *
Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact met je op!
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens!

Na je aanmelding nemen we z.s.m contact met je op!