Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bij Trainingsschool AW bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze unieke groepswandelingen, onder begeleiding van een ervaren trainer. Wandel hand in hand met jouw hond, dankzij de elementen van de ultieme relatie: liefde, respect en vertrouwen.

Want wat is er nou leuker dan heerlijk ontspannen wandelen, in verbinding zowel met jouw hond als met mensen die dezelfde passie hebben?

 

5 redenen waarom je wilt deelnemen aan onze groepswandelingen:

  1. Ze zijn een fantastische terugkerende training. Omdat we er samen voor zorgen, dat je in de juiste routine blijft omtrent ontspannen wandelen. Zo volgen wij jouw evolutie op en geven feedback waar nodig of gewenst.
  2. Het is dé ideale gelegenheid om samen met andere honden te wandelen. Hierbij zijn letterlijk alle neuzen in dezelfde richting. Dat betekent op een fijne en veilige manier socialiseren.
  3. Gezelligheid en mooie, gevarieerde routes!
  4. Ze zijn exclusief voor geïnitieerden van de AW-methode. Met andere woorden: we zijn allemaal gelijkgestemden onder elkaar.
  5. Het zijn regelmatige bijeenkomsten met andere enthousiaste hondenliefhebbers. Dus perfect om jouw motivatie te hernieuwen én op de hoogte te blijven van nieuwtjes en tips.

   

  De wandelingen zijn toegankelijk voor iedereen die ooit een module, consult, workshop, opleiding of online cursus heeft gevolgd bij Trainingsschool AW of Hondengedragscentrum AW, en waarbij de hond niet (meer) uitvalt naar andere honden of mensen.

  1  wandeling kost 1 strip, van een strippenkaart of 1 voucher, verkregen na het voltooien van een module.
  Strippenkaart 5 strippen: € 125 (6 maanden geldig)
  Strippenkaart 10 strippen: € 200 (12 maanden geldig)

Share This Event!


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Ok