Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dit is een module voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de module Jonge Honden of Samen in Balans Basis 1.

Het doel van deze module is het samen erop uit gaan met je hond. Ontspanning staat hierbij centraal. Na deze module, weet je precies hoe jij jouw hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van het meenemen van je hond.

De module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf. Daarin leer je alle grondbeginselen van de hondenpsychologie. Heb je deze les al gevolgd? Dan hoef je ze niet opnieuw te nemen. Wel is het belangrijk om de kennis hiervan paraat te hebben, om ook deze module goed te kunnen doorlopen.

Daarna volgen vier praktijklessen in verschillende, prikkelrijke omgevingen. De stad in, de markt op, een terrasje doen, wandelen door het park, zelfs de tram nemen! Zo zijn er talloze voorbeelden van het meenemen van je hond in een prikkelrijke omgeving.

Tijdens deze module zal je merken dat het contact met je hond verbetert. Door er samen op uit te gaan, versterkt jullie vertrouwensband. Kortom: iedere (uit)stap brengt jullie nog dichter bij de ultieme relatie!

De vijfde les wordt afgesloten met een theorie- en praktijk examen. Dit wordt afgenomen op een terras!

Deze module start op de vermelde datum, met de online theorieles. Daarop volgen 4 praktijklessen. Deze beginnen de week na de theorieles en gaan vervolgens tweewekelijks door, op dezelfde dag en tijdstip.

NB: bij kleine schoolvakanties van 1 week, slaan we die week over.

Share This Event!


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Ok