Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Is jouw hond 6 maanden en niet ouder dan een jaar?
Dan is onze Jonge Honden module ideaal.

In deze module leer je over leiderschap en over hoe jij jouw hond kan helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Kortom: opvoeding op basis van liefde, wederzijds respect en vertrouwen.

De module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf. Daarin leer je alle grondbeginselen van de hondenpsychologie. Daarop volgen vier praktijklessen, waarin wij je leren om de theorie toe te passen.

Tijdens deze module staan het kalmeren van je hond en het netjes en ontspannen wandelen aan de lijn centraal. Verder leer je hoe om te gaan met opkomende hormonen, grenzen en uitdagingen. Je leert dit allemaal in goede banen leiden en nog veel meer…

In de vijfde les wordt de module afgesloten met een praktijkexamen. Hierin laten jullie samen zien hoe je ook deze wat moeilijkere periode consequent en succesvol doorloopt.

De module start op deze datum en heeft 4 opvolgende lessen op dezelfde dag en tijd (geen lessen tijdens schoolvakanties).

Share This Event!


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Ok